İsteksiz ve Yorgun Kızlar... arkadaslar bugune kadar hepsinin elestırıldıgı konular acmamaya calıstım ama 9 ocakta yayınlanan sabah gazetesının kose yazısını okuduktan sonra bunu bozdum
''Hepsinin ardından kızların olusturdugu müzik gruplarının sayısı hızla artıyor.Bunlara en son Kızlar adlı grup katıldı.Ikı haftadır kızları neredeyse butun programlarda ızler oldum.Ya ızleyıcı ve dınleyıcıden kısa zamanda buyuk kabul gorduler yada bagla oldukları ekıp mukemmel bır promosyon calısması sürdürüyor.
sımdı hepsili kısımları yazıyorum.....
'' Hazır laf kız gruplarından acılmısken hepsi ıcınde bır ızlenımımı aktarayım.hepsiyi bu sütunlarda çokca övdüm.hatta eurovisiona gıtmelerı gerektıgını bıle yazdım ama son zamanlarda grupta bır FORM DUSUKLUGU goruyorum son olarak konuk oldukları COK GUZEL HAREKETLER BUNLAR programında sarkılarını seslendırıken onları son derece ISTEKSIN VE YORGUN gördüm.aralarındakı uyum kaybolmus heyecanlarını yıtırmıs gıbıydıler! !
ewet arkadaslar ellerım koptu fıkırlerınızı yazarsanız cok sewınırım benım kendı fıkrım kesınlıkle boyle bır durum yoktu her zmankı gıbı superlerdii.... ama bu adam nıye boyle yazmıs anlayamadım
Alıntı